<body>
Dolazi noć, gasi se dan, a noću sve se čuje i svaka pjesma truje... noć mi te duguje!
U životu svakog čovjeka, postoji samo jedna žena sa kojom može da ostvari savršenu vezu kao što u životu svake žene postoji samo jedan muškarac sa kojim se osjeća kompletna. Pronaći se, sudbina je malobrojnih.


I'ma hunt you down 'til I find you, no matter where you run, I'll be right there, right behind you, in your nightmares.
Just know that I grow colder the older I grow.


SVE JAČE OSJEĆAM KAKO MI STRUJIŠ TIJELOM I PROLAZIŠ DUŠOM OSTAVLJAJUĆI NEIZBRISIVE TRAGOVE KOJI ME SVAKIM OTKUCAJEM SRCA PODSJEĆAJU DA POSTOJIM SAMO ZA TEBE.
Loše su godine, al ova noć je dobra, uzmi me, vodi me..


Jednom kad se vratiš, sve će biti dio prošlosti, sve osim moje ljubavi.


Ti nisi sanjala snove o nama, znam ja to, to što si radila, meni danima pravila bol, znao sam to, al' šta sam mogao.
I sebi nadimak najgori da dodelim ako ikad drugu poželim.


Love Countdown
Neke ljubavi se u životu jednom dogode. 22.10.2013


21.02.2013.

.

Izvini za sve rečeno i nedorečeno,za sve javno i skriveno. Izvini za sve što je trebalo prešutjeti, i za sve ono što je trebalo reći. Oprosti za poglede koje sam upućivala tebi, tražeći te u drugima. Oprosti za sve granice koje sam prešla i za one koje sam trebala da pređem, a nisam. Zaboravi ono malo što rekoh i ono mnogo što prešutih. Pričala sam ti o mnogo čemu, a nisam dozvolila da mi glas podrhtava. Okreni se i zaboravi onaj dodir u prolazu, onu kišu i onaj očajni dan. Okreni se... zovu te. Zaboravi ovu zajedničku šutnju kojom smo rekli previše i ono malo riječi kojima nismo ništa rekli. I.. molim te, ne pitaj me šta sam ti ovim htjela reći.