<body>
Dolazi noć, gasi se dan, a noću sve se čuje i svaka pjesma truje... noć mi te duguje!
U životu svakog čovjeka, postoji samo jedna žena sa kojom može da ostvari savršenu vezu kao što u životu svake žene postoji samo jedan muškarac sa kojim se osjeća kompletna. Pronaći se, sudbina je malobrojnih.


I'ma hunt you down 'til I find you, no matter where you run, I'll be right there, right behind you, in your nightmares.
Just know that I grow colder the older I grow.


SVE JAČE OSJEĆAM KAKO MI STRUJIŠ TIJELOM I PROLAZIŠ DUŠOM OSTAVLJAJUĆI NEIZBRISIVE TRAGOVE KOJI ME SVAKIM OTKUCAJEM SRCA PODSJEĆAJU DA POSTOJIM SAMO ZA TEBE.
Loše su godine, al ova noć je dobra, uzmi me, vodi me..


Jednom kad se vratiš, sve će biti dio prošlosti, sve osim moje ljubavi.


Ti nisi sanjala snove o nama, znam ja to, to što si radila, meni danima pravila bol, znao sam to, al' šta sam mogao.
I sebi nadimak najgori da dodelim ako ikad drugu poželim.


Love Countdown
Neke ljubavi se u životu jednom dogode. 22.10.2013


25.01.2013.

.

Mirno je spavao s rukom posesivno prebačenom preko njenog nagog tijela. Držala je cigaru u jednoj ruci, dok se u drugoj lijeno klatila velika čaša za vino, dopola puna. Znam da ću opet u tom krevetu, sa glavom u kojoj se svaka ćelija sprema na mozdanu detonaciju, dočekati zoru, dok će on mirno i spokojno prespavati noc, ne svjestan moga gorućeg nemira. Isti glumci, isti scenarij, ista predstava. Repriza, ko zna koja. Ugasila sam pikavac i u istoj minuti zapalila novu cigaru. Blago se pomjerio u snu, stegnuvši ruku jače oko moga struka. Previse lijep i previše talentovan za ljubav, za mene. To je oduvijek bio on. U kojem su se to momentu moje mirne noći pretvorile u besane? Pune straha, lutanja i vina? I kakva sam to ja uopšte glumica? Trecerazredna, očito. Ni srecu odglumiti ne znam. Zatvaram oči pred naglim i bolnim udarom ironije, realnosti i tupe nesreće. Ubod nožem bolio bi manje, pomislim, ne pomičući se ni za milimetar. Iz njegova kreveta, iz njegova zivota, iz te bijedne agonije koju sam sama stvorila.