<body>
Dolazi noć, gasi se dan, a noću sve se čuje i svaka pjesma truje... noć mi te duguje!
U životu svakog čovjeka, postoji samo jedna žena sa kojom može da ostvari savršenu vezu kao što u životu svake žene postoji samo jedan muškarac sa kojim se osjeća kompletna. Pronaći se, sudbina je malobrojnih.


I'ma hunt you down 'til I find you, no matter where you run, I'll be right there, right behind you, in your nightmares.
Just know that I grow colder the older I grow.


SVE JAČE OSJEĆAM KAKO MI STRUJIŠ TIJELOM I PROLAZIŠ DUŠOM OSTAVLJAJUĆI NEIZBRISIVE TRAGOVE KOJI ME SVAKIM OTKUCAJEM SRCA PODSJEĆAJU DA POSTOJIM SAMO ZA TEBE.
Loše su godine, al ova noć je dobra, uzmi me, vodi me..


Jednom kad se vratiš, sve će biti dio prošlosti, sve osim moje ljubavi.


Ti nisi sanjala snove o nama, znam ja to, to što si radila, meni danima pravila bol, znao sam to, al' šta sam mogao.
I sebi nadimak najgori da dodelim ako ikad drugu poželim.


Love Countdown
Neke ljubavi se u životu jednom dogode. 22.10.2013


04.01.2013.

.

Bio si greška, dok su mi oči ispunjene suzama pred svima prizajem da si bio greška, ali duboko u sebi znam da bez tebe ne mogu, navikla sam na tebe takvog grešnog i divljeg, uvijek si bio magnet za opasnost. Fališ mi, još uvijek te sanjam i tražim te u tuđim licima, želim te nazad baš takvog kakav jesi. Često zamišljam kako je sve moglo biti, osjećam bol tu na lijevoj strani svaki put kada mi u mislima pređeš nježno rukom preko lica i kada svojim ledenim usnama dodirneš moje. Zamišljam nas na našem starom, dobro poznatom mjestu kako bezbrižno sjedimo i planiramo sljedeći susret. Zamišljam nas kako se volimo najviše na svijetu. I onda se naglo vratim u stvarnost... već duže vrijeme žalim što nije bilo drukčije i onda shvatim, da je trebalo biti - bilo bi, naša priča se ipak ovdje završava.